середу, 27 березня 2013 р.

Рефлексія.Модуль 4.

Цей модуль допоміг мені уточнити Основні запитання проекту та обдумати оцінювання учнів в проекті, а саме спробувала поставити основні запитання до теми свого майбутнього проекту і зрозуміла,що не все так просто.Легко і звично було поставити змістові запитання,важче ключові і тематичні,але думаю що вночі вони до мене завітають.
Інша річ,це оцінювання...Зрозуміло дійшло воно тільки після обговорення з тренером. Але воно того варто.Основні функції освіти-розкрити індивідуальність кожної дитини,створити умови її розвитку.Одним із важливих шляхів сприйняття цьому - залучення самих учнів в оцінку своєї діяльності (самооцінювання). Воно дає змогу  учню постійно й наполегливо контролювати свої власні досягнення,краще планувати свій час і свою роботу,свій ріст бачити самому ,а не чекати поки це зробить вчитель.Обов'язково буду використовувати у своїй роботі формуюче оцінювання.Одна неприємність,дуже великий темп...
Такі тренінги мають бути більшими. 
    

2 коментарі:

  1. Цілком згодна з Вашими думками, коментарі вдалі і конкретні. Також великим плюсом є те, що Ви прокоментовуєте своє власне враження від проходження модуля. Бажаю натхнення та успіху!

    ВідповістиВидалити